Mr. S. van Donk

stephanie@vandonkadvocaten.nl

Tel: 06 1234567

S. van Donk is een betrokken en bevlogen advocaat. Zij gaat buiten de gebaande paden om de optimale oplossing voor uw situatie te vinden. mr. S. van Donk heeft na haar studie Pedagogiek rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij heeft zich acht jaren lang ingezet voor de belangen van het kind in de functie van raadsonderzoeker en casusregisseur bij de Raad voor de Kinderbescherming. In 2010 heeft zij de stap naar de advocatuur gezet alwaar zij zich in de loop van de jaren heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht en personen- en familierecht.

In arbeidsrechtelijke geschillen treedt mr. S. van Donk zowel voor werkgevers als werknemers op. Zij heeft veel ervaring op het gebied van ontslagprocedures, reorganisaties, arbeidsovereenkomsten, arbeidsongeschiktheid en het oplossen van diverse problemen op de werkvloer. Daarnaast ligt haar kracht bij de, meer complexe, familierechtzaken waarbij kinderen betrokken zijn en de ouders niet tot een vergelijk en gezamenlijke beslissing rondom hun kind(eren) kunnen komen. Te denken valt aan kinderbeschermingszaken (ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, ontheffing en ontzetting uit het gezag), afstammingszaken (erkenning, adoptie, gerechtelijke vaststelling van het vaderschap, ontkenning van het vaderschap en vernietiging van de erkenning), omgang-, alimentatie- en gezagsgeschillen.

S. van Donk werkt grondig en heeft een pragmatische en oplossingsgerichte instelling. Voortvarende dienstverlening, goede communicatie en bereikbaarheid staan bij haar hoog in het vaandel. Daarmee is de eerste winst voor de cliënt te behalen.