Strafrecht

U kunt op heel veel manieren te maken krijgen met het strafrecht. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagvaarding (oproep) hebben ontvangen om op een bepaald moment voor de rechter te verschijnen. Daarnaast kan het zo zijn dat u een strafbeschikking heeft ontvangen of dat u door de politie bent uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau. Ook kan het zijn dat u een boete heeft gekregen van het CJIB.  In alle gevallen kunt u contact opnemen met Van Donk Advocaten. Wij kunnen u dan bijstaan bij een eventuele procedure of voorzien van advies.

Van Donk Advocaten begrijpt door hun ervaring op het gebied van strafzaken goed wat u overkomt als u in aanraking komt met het strafrecht. Vanaf het eerste contact moment zal er met u worden meegedacht en zal u in heldere en duidelijke taal worden uitgelegd wat u de komende tijd kan verwachten en waar de eventuele mogelijkheden liggen. In sommige gevallen is een advies voldoende in andere gevallen zal u tijdens uw proces worden bijgestaan door Van Donk Advocaten.

Mocht uw zaak eindigen zonder oplegging van straf of maatregel dan kan Van Donk Advocaten u ook helpen bij het indienen van een verzoek tot schadevergoeding.

Benieuwd geworden naar onze dienstverlening?

Neem direct contact op met onze specialisten in het strafrecht:

mr. R.T. Schrama

schrama@vandonkadvocaten.nl

mr. L.A. Nooijen

nooijen@vandonkadvocaten.nl